bar logo

Hallo daar, wij zijn makeyour.com

Bij makeyour.com kan je volledig gepersonaliseerde producten zoals gin, bier, kaarsen of olijfolie. Cadeau’s personaliseren gaat met onze online tool een stuk verder dan gewoon een aangepast etiket op een product van lage kwaliteit. Neen, de basis moet goed zijn en je personaliseert producten van topkwaliteit. Net dat maakt de makeyour.com webshop uniek.

Wij maken jouw gepersonaliseerd Cadeau

Michel

Michel

Marketing / Product Development

Oprichtende vooruitstreverigheid met tannines productenconnaisance en commerciële flair

 • Favoriete Cocktail: Silver Gin Fizz
 • TGIF: Gin Tonics
 • Gebotteld in: 1991 
 • Op vat sinds: 2016
Wout

Wout

Finance / Business Development

Uitgesproken zaakvoeringen gedrenkt in rechttoe rechtane passievrucht

 • Favoriete Cocktail: Dark ‘n’ stormy
 • TGIF: Vermouth Tonic
 • Gebotteld in: 1991
 • Op vat sinds: 2016
paulien

Paulien

Content Creator

Finnese voor en achter de camera. Creativiteit alom

 • Favoriete Cocktail: Moscow Mule
 • TGIF: Red wine
 • Gebotteld in: 1997
 • Op vat sinds: 2022
Filou

Filou

Office Entertainment

Aandachtzoekende en likjesgevende pluizenbol 

 • Favoriete Cocktail: Water
 • TGIF: Pawty!
 • Gebotteld in: 2021
 • Op vat sinds: 2021

Enkel producten van de hoogste kwaliteit

Eigen recepten van sterke dranken
Bieren in samenwerking gemaakt met brouwerij Van Steenberge
Natuurlijke Geurkaarsen op basis van sojawas
Klassewijnen rechtstreeks van kleinschalige wijnboeren
Badproducten zonder parabenen
Uitstekende drukkwaliteit
Reviews: 4,7/5

We staan garant voor kwaliteit en bieden enkel producten aan waar we zelf volledig achter staan. Zo zijn onze dranken en andere producten gemaakt met liefde in samenwerking met kleinschalige artisanale partners. Elk product doorstaat uitvoerig kwaliteitsonderzoek. Voor ons is de inhoud minstens even belangrijk dan de looks van jouw cadeau. Zo kunnen jullie zeker zijn dat jouw cadeau van hoge kwaliteit is.

img a.7a0b749
Kaarsen gieten
Brouwerij 1024x724
Geuren kaarsen kopie 1024x683

Veelgestelde vragen over makeyour.com

Bij makeyour.com geloven we in de kracht van personalisatie en exclusiviteit, maar vooral in de waarde van kwaliteit. Alle producten die we aanbieden zijn private label, wat betekent dat we rechtstreeks samenwerken met ambachtelijke producenten die onze producten op maat maken zonder dat we deze benoemen met een traditioneel "merk". 

Onze unieke aanpak biedt talrijke voordelen: In plaats van te werken met een traditioneel distributiemodel, waarbij verschillende tussenpersonen hun marge nemen, kopen we rechtstreeks aan bij onze producenten. Dit betekent dat we een ruimer budget en gunstigere voorwaarden kunnen bieden dan traditionele kopers. Door deze methode hebben onze producenten niet alleen meer budget om te investeren in de productie, maar krijgen ze ook de zekerheid dat ze niet commercieel uitgebuit worden wat telkens een grote impact heeft op de kwaliteit van onze producten. 

We zijn zeer selectief in het kiezen van onze producenten en werken alleen samen met een beperkt aantal partners waarmee we een langdurige relatie opbouwen. Deze strategie draagt bij aan de consistentie en de hoge kwaliteit van onze producten. Bovendien stelt onze benadering ons in staat om meer te investeren in het product zelf dan in marketing. Een concreet voorbeeld hiervan is het budget dat onze wijnhuizen krijgen voor de druiven die gebruikt worden in onze wijnen. Door hen een ruimer budget te geven, kunnen zij selectiever zijn bij de oogst, wat een grote impact heeft op de kwaliteit van de wijn. Zo zal u voor een zelfde gemiddelde aankoopprijs als eindklant een kwalitatievere fles wijn ontvangen. 

Onze partners zijn overwegend kleine tot middelgrote producenten die een echte passie hebben voor hun product. Ze waarderen het dat ze zich volledig kunnen concentreren op het productieproces, zonder zich zorgen te hoeven maken over distributie, marketing en verkoop - aspecten die vaak niet hun sterkste punt zijn. 

Bij makeyour.com koopt u niet zomaar een product, u investeert in een stukje vakmanschap dat is geproduceerd met passie, aandacht voor detail en respect voor de producent. Elk product dat we verkopen is uniek, persoonlijk en van de hoogste kwaliteit.

Jazeker, onze flessen zijn gemaakt van gerecycleerd glas en proberen we in elk aspect in onze productie te kiezen voor duurzame materialen met respect voor de natuur. Ook gebruiken wij bij het inpakken van onze paketjes geen plastic, dit is iets wat niet gemakkelijk is gezien het breekbare goederen zijn maar toch slagen we hier in met een extreem laag % op breuk. Iets waar we trots rond zijn.

In ons assortiment proberen wij zoveel mogelijk het voor biologische en duurzame producten te kiezen. Zo zijn veel producten biologisch zoals onze kaarsen op basis van organische was of enkel van onze Wijnen (waaronder de Italiaanse).

We verschieten er soms zelf van maar we zijn reeds sinds oktober 2016 actief, toen nog onder de naam Make Your Own Spirit. We zijn trots deze groei afgelegd te hebben.

Met makeyour.com willen we aan onze klanten unieke gepersonaliseerde cadeaus aanbieden voor unieke cadeau momenten. Het is ons bedoeling dat klanten premium cadeaus geven met emotie, waar ze hun eigen touch aan kunnen geven hebben. Het aspect premium is voor ons zeer belangrijk, al onze producten moeten van hoge kwaliteit zijn. 

Waarom kiezen voor makeyour.com?

Met meer dan 100.000 tevreden klanten staan we bekend voor unieke cadeaus voor unieke cadeau momenten

Enkel producten van de hoogste kwaliteit
Haarscherp gedrukte cadeaus
Reviews: 4,7/5
Keuze uit meer dan 50 designs

Bij makeyour.com kan je jouw cadeaus Personaliseren

hero
Keuze uit Dranken, Kaarsen, Woonaccessoires, Verzorgingsartikelen,...
Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen de 1-3 dagen

Kijk hoe onze producten gemaakt worden.

Gepersonaliseerde producten met kwaliteit

Een persoonlijk cadeau

Gepersonaliseerde flessen drank zijn bovendien een origineel cadeau, waarin je de persoonlijkheid van de geschenkgerechtigde kan verwerken. Horecazaken op zoek naar een stijlvol huismerk, bedrijven, verenigingen of clubs die een eigen drank willen lanceren als marketingstunt…er past een fles bij elke gelegenheid. Op slechts vijf minuten tijd pak je uit met een prima betaalbaar geschenk.

Kwaliteit gekozen door kenners

Naast op maat gemaakte drankflessen als perfect geschenk, gaat makeyour.com er prat op dat ook de inhoud van topkwaliteit is. Kritische kenners van vermouth, bier, wodka, gin of rum zullen genieten van elke druppel. De appreciatie van zij die het geschenk krijgen of de klant die van het huismerk drinkt, is namelijk minstens even belangrijk dan de knappe verpakking.

Onze sterktes in puntjes

 • Fast, fun en easy to do
 • Artisanaal gestookte of gebrouwen topkwaliteit voor sterke prijs
 • Persoonlijke service. Elke klant is anders en je weet met wie je communiceert
 • Al vanaf één fles zetten we onze machine aan, fuck minimumafnames
 • Kanjers van kortingen voor horecazaken of bedrijven die grote volumes afnemen
 • Binnen de twee werkdagen geleverd in België, soms zelfs sneller

Dat het concept aanslaat en precies doet wat het belooft, blijkt onder meer uit de sterke groei die we bij makeyour.com sinds de start-up in 2016 hebben verwezenlijkt. We durven onze particuliere en corporate klanten intussen overtuigde fans en enthousiaste ambassadeurs noemen. makeyour.com wil geen leverancier, maar een proactief meedenkende partner met een duidelijke persoonlijkheid zijn. Een duidelijke visie die we bij elke online bestelling van gepersonaliseerde drankflessen waarmaken.