Banner Mobile2

Gepersonaliseerde cadeaus die indruk nalaten

Personaliseer hier
Al meer dan 100.000 tevreden klanten! Google Reviews 4.7/5

Unieke Gepersonaliseerde Cadeaus

Gratis verzending vanaf €34,95
Verwachte levering 23 juli
Vanaf 1 stuk

De leukste Cadeau Momenten

Waarom kiezen voor makeyour.com?

Met meer dan 100.000 tevreden klanten staan we bekend voor unieke cadeaus voor unieke cadeau momenten

Enkel producten van de hoogste kwaliteit
Haarscherp gedrukte cadeaus
Reviews: 4,7/5
Keuze uit meer dan 50 designs

Enkel producten van de hoogste kwaliteit

Eigen recepten van sterke dranken
Bieren in samenwerking gemaakt met brouwerij Van Steenberge
Natuurlijke Geurkaarsen op basis van sojawas
Klassewijnen rechtstreeks van kleinschalige wijnboeren
Badproducten zonder parabenen
Uitstekende drukkwaliteit
Reviews: 4,7/5

We staan garant voor kwaliteit en bieden enkel producten aan waar we zelf volledig achter staan. Zo zijn onze dranken en andere producten gemaakt met liefde in samenwerking met kleinschalige artisanale partners. Elk product doorstaat uitvoerig kwaliteitsonderzoek. Voor ons is de inhoud minstens even belangrijk dan de looks van jouw cadeau. Zo kunnen jullie zeker zijn dat jouw cadeau van hoge kwaliteit is.

img a.7a0b749
Kaarsen gieten
Brouwerij 1024x724
Geuren kaarsen kopie 1024x683
Ik ben een particulier
 • Vanaf 1 stuk
 • Gratis verzending vanaf €34,95
Personaliseer
Ik ben professioneel
 • Vanaf 6 stuks
 • Volumekortingen
Meer info

Kant-en-klare Ontwerpen

Dit zijn ontwerpen die u snel kan bestellen en waarbij u snel de teksten kan wijzigen.
Wenst u liever vanaf 0 te beginnen kan dit door op "Maak Hier Jouw Design" te klikken.

Een gepersonaliseerd cadeau dat perfect past.

De perfectie van een gepersonaliseerd cadeau is dat het altijd past. Daar zorg je namelijk zelf voor via de personaliseertool van makeyour.com. Daarmee zet je een bangelijke boodschap, een fraaie foto of een ander eerbetoon op een product van topkwaliteit. Zo geef je leuke cadeaus een diepere betekenis mee, die wellicht nog indrukwekkender is dan het gepersonaliseerd cadeau zelf. Een geschenk dat zowel materieel als emotioneel scoort, dat is perfectie.

Bij elke persoon past een gepersonaliseerd cadeau

Zalige mensen verdienen de eer om iets waar ze dol op zijn naar zich vernoemd te krijgen. Een gepersonaliseerd cadeau huldigt je ouders op vaderdag en moederdag, viert jouw jarige beste vriend(in) of verleidt je geliefde op Valentijn. Evenzeer verrast het nietsvermoedende peters, meters of getuigen met een smakelijke vraag. Een cadeau voor hem, een cadeau voor haar of een idee cadeau voor vriendin…Eender wie je wil vereren, een gepersonaliseerd cadeau is dé manier om dat te doen.

Daar hoort een gepersonaliseerd cadeau bij.

Gulle gevers vinden altijd een gelegenheid voor een gepersonaliseerd cadeau. Je zou bij wijze van spreken met een geurkaars aan het toilet kunnen wachten waarop staat ‘Goed gedaan! Steek nu deze maar even aan’. Alles kan, maar volgende cadeaumomenten lenen zich wellicht dringender tot een gepersonaliseerd cadeau:

 • We whisky you a barley Scotchmas: als kerstcadeau staat een feestelijk gepersonaliseerde fles altijd stoer onder de kerstboom.
 • Tasty new year: knallen op nieuwjaar met een drank cadeau dat schuimt, sprankelt en in elk geval het uniekste nieuwjaarscadeau van het jaar is.
 • Moeders mooiste moederdag cadeau : een geurkaars voor haar zachte karakter of zorgzaam opgekweekte wijn voor de zorgen waarmee ze jou omringt.
 • Een pint waar papa mee pronkt: als vaderdag cadeau verdient jouw held een waardig eerbetoon. Een gepersonaliseerde fles van zijn favoriete drank om trots op te zijn.
 • Verleidelijk Valentijnscadeau: op Valentijn verklaart een gepersonaliseerd cadeau het liefdesspel voor geopend.
 • Bed(r)ankt! een eigen drankje is een origineel bedankje voor een vrijwilliger, collega of medewerker.
 • Belangrijke levensgebeurtenissen: gepersonaliseerde geschenken verscherpen de schijnwerpers bij nieuwe uitdagingen. Een kraamcadeau , een housewarming een huwelijk… krijgt allemaal extra klasse met een gepersonaliseerd cadeau.

Telkens topkwaliteit

Net als de spectaculaire buitenkant, excelleert een gepersonaliseerd cadeau van makeyour.com in kwaliteit. Dat komt omdat onze artisanale stokers, brouwers en wijnboeren alle dranken precies lang genoeg lieten rijpen volgens een uniek, ambachtelijk recept. De kaarsenmaker wint zijn was dan weer uit 100% organische ingrediënten, terwijl de Toscaanse olijfboer een prestigieuze prijs won als lokaal streekproduct in een regio waar de concurrentie pittig is.

Met zulke topproducten is een gepersonaliseerd cadeau een plezier om te krijgen en een trots om te geven. Het gamma kan je opsplitsen in gepersonaliseerde fles drank en gepersonaliseerde kaarsen.

Geestrijke drievuldigheid aan supergins

Creatief als ze zijn, distilleerde onze artisanale ginstoker maar liefst drie unieke en onderling zeer diverse recepten. De citrusgin is als gepersonaliseerd cadeau een bestseller omdat die wellicht de meest toegankelijke smaak heeft. Al zijn de mediterraanse kruidenbom of het bloemrijke liefdesdrankje net zulke leuke cadeaus. Meer over onze gepersonaliseerde cadeau gins vind je hier.

Weergaloze wijnen

In Franse, Spaanse en Italiaanse aarde groeien de beste wijnstokken en het is uit druiven van die wijngaarden dat onze acht wijnen, champagne en cava gewonnen zijn. Jouw gepersonaliseerd cadeau komt doelbewust uit wijnhuizen die klein genoeg zijn om nog steeds zoals vanouds zorgzaam met het ambacht bezig te zijn, maar toch al de nodige ervaring oogstten om het beste uit elke druif te halen. Een lekkere mijn met eigen etiket is altijd een goed idee.

Gelauwerde olijfolie

Er past ook iets anders dan gepersonaliseerde drank in een fles. Een keukenprins(es) zal fier zijn om een olijfolie op het aanrecht te hebben, die Toscaanse olijfboeren zelf de Agriqualità-prijs toekenden. Alleen streekspecialiteiten, waarvan de landbouwers vinden dat ze hun regio waardig vertegenwoordigen, krijgen die erkenning. In een streek waar de concurrentie pittig is, mag je gerust zijn dat dit gepersonaliseerd cadeau naast superfood superkwaliteit bevat. Lees meer over onze heerlijke olijfolie.

Milieubewuste bieren

Uit de brouwketels van gerenommeerde brouwerij Van Steenberge vloeien drie speciaal voor makeyour.com samengestelde bierrecepten rechtstreeks in jouw gepersonaliseerd cadeau. Zowel de blonde, donker als de triple zijn een genietbare vertegenwoordiger van bierland België. Leuk om weten is dat de Gentse brouwerij mee is met de modernste snufjes. Dat stelt hen in staat al dat gepersonaliseerd hoppig bier milieubewust te brouwen.

Organische geurkaarsen

Eveneens van Belgische makelij zijn de handgemaakte geurkaarsen. Een zalige sfeerbrenger, die komt in vier verschillende aroma’s. Speciaal daarbij is dat de was volledig uit natuurlijke ingrediënten bestaat en dus 100% bio is. Daardoor branden deze organische kaarsen met label langer en is dit op alle gebied een duurzaam gepersonaliseerd cadeau.

Creatieve concepten als ultieme cadeautips

Toch kan het nog creatiever dan een fles bedrukken met een eigen design waarin een product van topkwaliteit zit! Sommige gelegenheden vragen om een gepersonaliseerd cadeau met een verrassingseffect. Andere geschenken zijn dan weer zo lekker dat één simpelweg te weinig is. Deze cadeautips geven jouw gepersonaliseerde geschenken net dat ietsje meer:

Verborgen boodschap

Voeg mysterie toe aan het gepersonaliseerd cadeau door een belangrijke vraag, heuglijke aankondiging of vertederende boodschap te verstoppen in het ontwerp. Dat kan door er een kraslaag op aan te brengen. Langere berichten of visuele videoboodschappen verberg je dan weer achter QR-code. Zo bouw je bijvoorbeeld de spanning op naar een peter-, meter- of getuigevraag of een oude homevideo als nostalgische cadeau voor papa of cadeau voor mama.

Mini flesjes drank als maximale dank

Smaak is natuurlijk persoonlijk en het zal maar gebeuren dat het gepersonaliseerde cadeau tegenvalt. Dan zit de bestemmeling met een volle fles opgescheept. Bij twijfel kan je mini flesjes drank kiezen als origineel bedankje. Ook als creatief alternatief voor doopsuiker of als attentie voor personeel zijn het schattige gepersonaliseerde cadeautjes.

Complete collectie

Ware liefhebbers van een bepaalde drank houden van variatie. Met hun drank cadeau kan je de volledige ervaring bieden met een triobox of duobox met meerdere bieren, wijnen of kaarsen. Visueel kan je daarop inspelen door elke fles van het gepersonaliseerd cadeau in een matchend designconcept te gieten, de boodschap over meerdere flessen te spreiden of elke fles een andere foto mee te geven.

Actie! Maak jouw gepersonaliseerd cadeau

Een eigen fles bedrukken of andere originele cadeaus creëren via de tool van makeyour.com is leuk, eenvoudig en geeft een indrukwekkend resultaat.

 1. Kies het product
 2. Bepaal de fles of verpakking waarin dat het coolst overkomt
 3. Personaliseer een basisontwerp of upload jouw eigen creatie
 4. Rond de bestelling af.
 5. Overhandig het gepersonaliseerd cadeau
 6. Geniet er samen van

Onze snelle levertijden zijn legendarisch. Op een gepersonaliseerd cadeau dat je voor 9u ‘s ochtends bestelt, mag je je daags nadien al verheugen. Begrijp wel dat er tijdens een transport altijd vertraging mogelijk is en dat we de drank in het weekend laten rijpen en dus gesloten zijn op zaterdag en zondag.