Laat onze klanten spreken over ons

Met meer dan 100.000 tevreden klanten en vele positieve reviews zijn we trots een steentje bij te dragen aan de leukste cadeaumomenten uniek te maken met onze producten. Bekijk hieronder enkel reviews.

Google Reviews 4.7/5
Geverifieerde Reviews

Dit is de tweede keer dat ik hier bestel. Deze keer een gepersonaliseerde fles rode wijn Hou van het concept van echt originele flessen. Zeer gemakkelijk te ontwerpen, zeer snelle leveringsservice! Beide keren waren cadeautjes. Beiden waren er erg blij en verrast over. Zal niet mijn laatste bestelling zijn :)

Cynthia L.

Ik bestelde een Gepersonaliseerde gin voor mijn papa. Zeer goede gin en hij hield van het gepersonaliseerde etiket. Zeer snelle levering. Perfect voor een geweldig uniek cadeau.

Heidi D.

Ik ben helemaal wild van deze gepersonaliseerde geurkaars met mijn naam. Ik kreeg die voor mijn 25ste verjaardag. Een echte aanrader!

Louise T.

Het was mijn papa zijn verjaardag en ik heb lang gezocht voor een leuke product. Met deze fles gepersonaliseerde gin had ik meteen het perfecte cadeau. Ik had het ook in huis binnen de 2 dagen!

Sofie L.

Snelle levering en exacte print zoals voorgesteld. Ook heel makkelijk om de etiketten te personaliseren.

Anouck V.

Bestelde een gepersonaliseerde bierfles voor vaderdag en ik kan duidelijk zeggen dat mijn vader erg blij was met zijn cadeau! Goede kwaliteit en snelle levering. Het is een leuk en origineel cadeau voor elke gebeurtenis :-)

Fiona D.

Heel leuke website, gemakkelijk op mee te werken! Ook super snel geleverd ondanks de covid-19 drukte nu!

Géraldine D.S.

Een paar flessen gepersonaliseerde gin besteld, knap, mooie ontwerpen, eenvoudig te doen en snelle levering. Top !!!

Marsha K.

Prima service, van bij het opmaken tot de ontvangst van het geschenk. Iedereen heel tevreden....👌👌

P.S.

Mooi gemaakt! Handige tool ook om te gebruiken om je fles gepersonaliseerd te maken. Snel geleverd!

Steven V.

Als bouwfirma zijn onze vaste partners en goede klanten enorm belangrijk. We hebben reeds meerdere jaren op jullie beroep gedaan voor een relatiegeschenk (een gin, biertje en wijntje respectievelijk in onze branding) en nog steeds worden we hierop aangesproken.

Stijn D.

Prachtig resultaat en zeer snelle service. ondanks de drukke dagen werd het pakket op 36h geleverd

Thomas D.

Ik heb een kaars besteld voor moederdag en ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden. Mijn moeder vond het resultaat geweldig, er zijn genoeg opties om je product te ontwerpen en het je eigen te maken. De kwaliteit van de print is ook super.

Toon K.

Niets op aan te merken, niet de eerste keer dat ze topwerk afleveren voor een heel erg mooie prijs

Victoria V.

Derde keer dat we bestellen voor ons (rum, olijfolie), nog steeds even succesvol! Deze keer een gepersonaliseerde fles bier. Gemak, kwaliteit en snelle doorlooptijden. Een echte aanrader en we zullen niet aarzelen om andere producten te testen.

Chloé B.

De aanvraag, de uitwerking en het leveren van de gepersonaliseerde flessen bier verliepen perfect ! Wat een schitterende ideeën voor geschenken vind je hier! TOP!

Daniël L.

Echt geweldig deze gepersonaliseerde whisky Een geweldig idee voor gepersonaliseerde cadeaus! Al twee keer besteld en niet teleurgesteld. Snelle levering en topvoorstellen!

Lucie M.

Ik heb een customized Bier gemaakt voor mijn vriend die al een titel als Lord van mij had gekregen als verjaardagscadeau. Nu wilde ik iets bijpassends en vond deze website. Ik heb de site al aan verschillende vrienden aanbevolen. Bestelde het bier op zaterdag en kreeg het de woensdag erna (geleverd in Duitsland).

Mone N.

Kwaliteit en snelle service, ik bestelde twee flessen wijn met etiket, aangekomen in 4 dagen, erg mooi en de flessen waar zeer mooi! Het is een 10/10!!! Ik raad het aan

Oceane Moussa

Supersnelle verzending deze gepersonaliseerde wodka Zeker voor herhaling vatbaar.👍

Serge Timmer

Foto's gedeeld door onze klanten

Follow us on:
IMG5593
IMG5595
IMG5592
IMG5591
Review 4
IMG5594
IMG5270
Scherm­afbeelding 2023 05 04 om 12.39.29
IMG5589
IMG5587
Review 3
IMG5588

Bij makeyour.com kan je jouw cadeaus Personaliseren

hero
Keuze uit Dranken, Kaarsen, Woonaccessoires, Verzorgingsartikelen,...
Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen de 1-3 dagen