Prestigieuze private label dranken

Eigen drank (laten) maken is duur. Vandaar dat private label dranken het perfecte alternatief zijn. Zeker als je weet dat de unieke recepten, die onze artisanale stokerijen, lokale brouwerij en ambachtelijke wijnhuizen zorgvuldig uit hun ketels toverden, stuk voor stuk toppers zijn in hun genre. Dat maakt onze private label dranken veel prestigieuzer dan de meerderheid aan flauwe afkooksels waarop je een eigen etiket zou kleven.

9cde2569c03eae464f002e25ffc1a063

Private label recepten

Met onze Private Label recepturen neemt u geen enkel risico. De kwaliteit van onze dranken is al meermaals bewezen. Zelfs restaurants met een Michelinster werken met onze recepten. Ook loop je niet het risico een grote voorraad aan te schaffen, want onze private label recepten zijn verkrijgbaar zonder minimum volume.

Prijs: € 16,00 - € 26,00 / afgewerkte fles afhankelijk van het volume

Geen minimum volume. Reeds mogelijk vanaf 1 fles
Keuze uit meerdere recepten. We bieden 4 smaken gin aan, evenals wodka, whisky of rum
Geen ontwikkelkosten. Onze private label recepten zijn zonder meerkosten
Levering binnen een week. Onze recepten zijn altijd op voorraad en snel leverbaar.
d397525ce7137fe1b07983eaecb9fc8b

Eigen recept

Houd je graag de touwtjes in handen en wil je je eigen smaak samenstellen? Ideaal, dan kun je bij ons jouw droomrecept laten maken. Samen kiezen we de ingrediënten die jij graag verwerkt ziet in jouw gin, wodka, whisky of rum op maat. Heb je tijd om je receptuur te finetunen en vind je 250 liter startvolume geen probleem? Dan is dit iets voor jou!

Prijs: € 17,00 - € 27,00 / afgewerkte fles afhankelijk van het volume

250 liter is het minimum om een ​​mooie blend te krijgen
Kies volledig je eigen smaak. Heeft u een idee of wilt u advies, wij zorgen ervoor!
Afhankelijk van uw wensen kan het zijn dat er een ontwikkelingskost mogelijk is.
Reken op een doorlooptijd voor de ontwikkeling van een 3 tal maanden

Packaging op maat. Wij maken uw droomfles!

soorten flessen

Fles op maat

Wij hebben de nodige ervaring en contacten om een op maat gemaakte fles aan te bieden. Dit aan een zo laag mogelijk minimum volume of kostprijs.

goudfolie fles

Labels op maat

Wij kunnen uw labels luxueus afwerken om uw fles nog meer te doen uitspringen. Wij werken met hoogwaardig soft touch laminaat en kunnen foliedruk printen. Dit reeds vanaf 12 flessen. Liever een volledig custom label? Geen probleem!

verpakking op maat

Verpakking op maat

Wij kunnen de gepaste verpakking voor uw fles op maat leveren. Dit zonder hoge minimumvolumes en aan lage kosten.

Speciale afwerking

Specials

U heeft een leuk en origineel idee om uw fles uniek te maken? Wij kunnen u zeker helpen en uw droomfles te creëren, de verpakkingswereld is ons goed bekend.

Hoeveel Kosten Deze Gepersonaliseerde Relatiegeschenken?

Wout

Wout helpt je graag verder, neem contact op met hem.

Bel nu: +32 475 28 64 43

Volledig volgens uw wensen. Gewoon gemakkelijk.

1 fles of héél veel flessen? Alle volumes zijn mogelijk.

Uw fles, zoals u dat wilt.

Profiteer van onze marktkennis

Uw succes is ook ons succes. Daarom gaan we altijd helpen meedenken om uw merk de grootste slaagkans in de markt te geven. We hebben veel ervaring op zowel het ontwikkelen van uw fles als de distributie van uw merk.

Daarom passen we onze service met plezier aan je noden en voorkeuren aan. Laat ons weten hoe we je kunnen helpen en ontdek zelf hoe flexibel ons maatwerk is.

Volledig eigen verpakking en smaak

Toch liever een volledig eigen smaak? Vanaf een bepaalde hoeveelheid flessen private label dranken, kan je een eigen recept laten stoken. Meer zelfs: naast de fles kan je de hele verpakking branden in de huisstijl van je bedrijf, organisatie, club of vereniging. Denk daarbij zover uit de box als je wil. Trioboxen, all-in-one pakketten met snacks, garnituur of mixgereedschap, kisten met ingelaserd logo…noem maar op en we bekijken de mogelijkheden om jouw private label drank kant-en-klaar te stomen. Contacteer onze collega voor een offerte op maat. 

Populairste private label spirits

Ken je te weinig van receptuur af, vertrouw dan gerust op de standaardrecepten voor private label spirits. Die zijn nergens anders te verkrijgen en overstijgen elk in hun type de middelmaat ruimschoots. Toch zien we dat whisky private label -proofen en gin private label -klaarmaken duidelijk de populairste keuzes zijn. Laten we die private label dranken er dan maar eens uitpikken.

Schots gestookte karakterwhisky

De Abernathy familie, waarmee onze distillerie samenwerkt, stookt hun whisky volgens de authentieke Schotse traditie. Dat wil zeggen dat ze hun basismengsel van gemoute gerst minstens drie jaar op eikenvaten leggen. Typisch aan een blended Scotch is dat die meerdere zulke mengsels combineert. De uitdaging die onze stoker aangaat is uit elk mengsel een sterke karakteristiek harmonieus verenigen met een andere sterke karakteristiek van de andere mengsels. Precies daardoor smaakt de Abernathy opmerkelijk zacht en is die als private label drank toch uitdagend genoeg voor de kenners.

Vier tinten topgin

Uit de magische ingrediëntenmix wint onze huisstokerij maar liefst vier sterke gins. Daar zit er vast één tussen die jouw private label dranken -droom vervult:

 • Viola florale gin: een feeërieke liefdesdrank, gestookt met vanille, rozenblaadjes en acht botanische kruiden.
 • Riviera mediterrane gin: een krachtig kruidenboeket uit het Middellandse Zeegebied in contrast met citrusvruchten.
 • The Cure citrus gin: onze absolute bestseller die jeneverbes en de citrusvruchten subtiel uitbalanceert.
 • Alcoholvrije gin: zie citrusgin maar dan met puurdere smaak om nuchter bij te blijven.

Andere private label dranken

Zijn die andere private label spirits dan minder? Integendeel! Ook wie tegen de meerderheid ingaat, kiest private label dranken die scoren bij fijnproevers en allesproevers.

 • Vodka: gestookt van de zuiverste grand crugranen en gaafgefilterd op steenkool.
 • Rum: Caribische kruidencocktail die een paradijs is voor zoetebekken.
 • Alcoholvrije rum: tropisch genieten zonder nadelen van alcohol.

De voordelen van private label dranken

Private label dranken bieden tal van voordelen voor uw bedrijf. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten overwegen om uw eigen drankmerk te creëren:

 • Merkversterking: Met private label dranken kunt u uw merknaam en logo prominent op de verpakking plaatsen, waardoor u uw merkidentiteit versterkt en bekendheid opbouwt.
 • Exclusiviteit: Door uw eigen drankmerk te creëren, kunt u unieke smaken en formules ontwikkelen die exclusief zijn voor uw bedrijf. Dit geeft u een concurrentievoordeel en maakt uw dranken aantrekkelijk voor klanten die op zoek zijn naar iets speciaals.
 • Klantenbinding: Het aanbieden van private label dranken stelt u in staat om een persoonlijke band op te bouwen met uw klanten. Ze zullen de associatie met uw merk waarderen en loyaal blijven aan uw producten.
 • Maatwerk: Met private label dranken kunt u de smaak, het aroma en de verpakking aanpassen aan de voorkeuren van uw doelgroep. Hierdoor kunt u inspelen op specifieke trends en behoeften in de markt.
 • Extra inkomstenbron: Het creëren van uw eigen drankmerk kan een extra inkomstenbron genereren voor uw bedrijf. U kunt uw private label dranken verkopen in uw eigen vestigingen, online of zelfs aan andere bedrijven.

Onze expertise in private label dranken

Bij makeyour.com hebben we uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van private label dranken voor diverse bedrijven en evenementen. Ons team van experts helpt u bij elke stap van het proces, van het selecteren van de juiste smaken en ingrediënten tot het ontwerpen van de verpakking en het leveren van hoogwaardige producten.

Onze private label dranken zijn van de hoogste kwaliteit en kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar private label alcoholische dranken, zoals wijn, bier of gedistilleerde dranken, of naar private label alcoholvrije dranken, wij bieden een breed scala aan opties om aan uw zakelijke behoeften te voldoen.

Ons team van experts staat klaar om u te adviseren bij het selecteren van de juiste smaken, het ontwikkelen van uw merkidentiteit en het ontwerpen van aantrekkelijke verpakkingen die passen bij uw bedrijf en doelgroep.

Met onze private label dranken kunt u uw eigen verhaal vertellen en uw klanten een unieke drinkervaring bieden. Of het nu gaat om een speciale gelegenheid, een exclusieve evenement of gewoon om uw klanten te verrassen met een bijzondere drank, private label dranken zijn de perfecte keuze.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw eigen private label dranken te creëren en uw merk naar een hoger niveau te tillen. Samen zorgen we voor een unieke en onvergetelijke drinkervaring voor uw klanten.