mini bottle gin boy
Het is enorm druk door Vaderdag, bestel tijdig zolang de voorraad strekt

Gepersonaliseerde Gin Mini Flesje

Vanaf €4,95
Citrus, floraal of kruidig recept
Alcoholvrij alternatief voor gin mogelijk
Luxe gepersonaliseerde labels
Meer info over de kwaliteit
Per 16 stuks
Transparant of mat zwart flesje
Origineel doopsuiker of attentie voor je feest

Maak indruk met een gepersonaliseerd gin mini flesje van makeyour.com. Deze schattige kleine flesjes bevatten onze premium gin en kunnen worden gepersonaliseerd met een uniek etiket of gravure, waardoor ze perfect zijn als cadeau, bedankje of aandenken voor speciale gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen en bedrijfsevenementen. 

Inhoud: 40 ml
Verwachte levering op 18 juni

Thuis Levering

Afhalen in een postpunt

Afhaling bij makeyour.com (Gent)

Kant-en-klare ontwerpen

Dit zijn ontwerpen die u snel kan bestellen en waarbij u snel de teksten kan wijzigen.
Wenst u liever vanaf 0 te beginnen kan dit door op "Maak Hier Jouw Design" te klikken.

Jouw fles gemaakt in 3 simpele stappen

01

Kies je drank

a9655d4ff1a31b597f64042cdbafb151
02

Kies je Fles

e21772351ef307cdd47a6f10fe6b39cc
03

Personaliseer

labels

Enkel Premium Smaken

Al onze dranken zijn van de hoogste kwaliteit en worden gemaakt in samenwerking met artisanale stokers.

Premium Citrus Gin

Premium Citrus Gin

Ontdek deze citrus gin met zijn subtiele aroma’s van jeneverbes en citrusvruchten. 
 
Botanicals: Jeneverbes, iriswortel, angelica, coriander, citroen, sinaasappel, ... 
Premium Kruidige Gin

Premium Kruidige Gin

Balans van citrusvruchten en mediterraanse kruiden zoals tijm, rozemarijn & basilicum.

Botanicals: Jeneverbes, angelica, coriander, sinaasappel, tijm, rozemarijn, basilicum

Smaak & aroma: Balans van citrusvruchten en mediterraanse kruiden

Gepersonaliseerde dranken van de hoogste kwaliteit

Eigen recepten van Gins & Wodka
Onze dranken worden geserveerd in sterrenrestaurants
Gemaakt van pure en natuurlijke botanicals
Ruim assortiment van flessen
Zowel grote flessen als mini flesjes
Reviews: 4,7/5

We staan garant voor kwaliteit en bieden enkel dranken aan waar we zelf volledig achter staan. Zo zijn onze sterke dranken gemaakt met liefde in samenwerking met artisanale stokerijen. Onze gins en wodka zijn eigen recepten waarbij onze limoncello, whisky en rum afgenomen worden bij lokale en artisanale stokerijen in het buitenland. Veel van onze dranken worden ook geserveerd in bekende sterrenrestaurants. Zo kunnen jullie zeker zijn dat jouw gepersonaliseerde fles van hoge kwaliteit is.

img a.7a0b749
Whisky glas man
hoe wordt gin of wodka gemaakt by make your own spirit hero
Barman serveert cocktails

Maak jouw gepersonaliseerd cadeau extra leuk

Addons2
Verstop een boodschap achter een kraslaag
Voeg een QR code toe met een video of foto boodschap
Artificiële intelligentie: transformeer jouw foto's

Gepersonaliseerde miniflesjes drank

Gepersonaliseerde gin mini flesjes zijn een geweldige manier om je waardering te tonen en indruk te maken op je vrienden, familie en gasten. Deze kleine, maar stijlvolle flesjes bevatten onze premium gin en kunnen worden voorzien van een uniek en persoonlijk etiket of gravure. Hierdoor zijn ze perfect voor het vieren van speciale gelegenheden of als een stijlvol bedankje voor gasten op evenementen zoals bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten.

Wie een klein gelukje wil schenken, doet met deze gepersonaliseerde miniflesjes drank een gouden daad. Hun schattige formaat leent zich ideaal tot alternatief voor doopsuiker, net zoals de kleine dosis er een toffe attentie voor een groep van maakt. Gepersonaliseerde miniflesjes drank zijn scherp afgewerkt, schoon en verschrikkelijk lekker. Enige nadeel: het zal sowieso te weinig zijn!

Een uniek en stijlvol cadeau met de gepersonaliseerde gin mini flesjes

Gepersonaliseerde gin mini flesjes zijn niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Ze zijn een stijlvol en uniek cadeau dat zowel praktisch als persoonlijk is. Voeg een naam, datum of speciale boodschap toe aan het etiket om het cadeau echt persoonlijk te maken en om een blijvende herinnering te creëren aan de speciale gelegenheid.

Origineel trouwbedankje? Perfect voor bruiloften en evenementen

Gepersonaliseerde gin mini flesjes zijn de perfecte manier om je bruiloft of evenement een extra persoonlijke touch te geven. Gebruik ze als bedankje voor je gasten, als tafeldecoratie of als onderdeel van een welkomstpakket voor je gasten. Ze zijn niet alleen een mooi gebaar, maar ook een leuke en stijlvolle herinnering aan de dag.

Gepersonaliseerde gin mini flesjes zijn een origineel en stijlvol trouwbedankje dat je gasten niet snel zullen vergeten. Personaliseer de flesjes met de namen van het bruidspaar en de trouwdatum om een uniek aandenken te creëren dat gasten kunnen bewaren of genieten na de bruiloft.

Gepersonaliseerde mini flesjes als doopsuiker

Een doopsuiker is een traditioneel geschenk dat wordt gegeven aan gasten om de geboorte van een kind te vieren. Gepersonaliseerde gin mini flesjes zijn een moderne en stijlvolle manier om deze traditie in ere te houden. Voeg de naam van het kind en de geboortedatum toe aan het etiket om een unieke en memorabele herinnering te creëren die gasten zullen koesteren.

Originele tafelnaamkaartjes

Gepersonaliseerde gin mini flesjes kunnen ook dienen als originele tafelnaamkaartjes voor je bruiloft, verjaardag, of ander evenement. Plaats een flesje op elke plaats aan de tafel met de naam van de gast en eventueel een persoonlijke boodschap. Niet alleen zorgen ze voor een unieke en stijlvolle tafelschikking, maar ze dienen ook als een prachtig geschenk voor je gasten om mee naar huis te nemen.

Origineel communie bedankje

Een communie is een bijzondere gelegenheid in het leven van een kind, en het is belangrijk om deze dag te herinneren met een speciaal geschenk. Gepersonaliseerde gin mini flesjes zijn een origineel en uniek communie bedankje dat zowel volwassenen als kinderen zullen waarderen. Personaliseer de flesjes met de naam van het kind en de datum van de communie om een blijvende herinnering te creëren die gasten zullen koesteren.

Premium gin voor een bijzondere smaakervaring

Bij makeyour.com selecteren we onze gin zorgvuldig op basis van kwaliteit en smaak. Onze premium gin wordt gemaakt met de beste ingrediënten en biedt een bijzondere smaakervaring die je gasten zeker zullen waarderen. Door een gepersonaliseerd gin mini flesje te kiezen, geef je een cadeau van hoge kwaliteit dat zowel smaakvol als stijlvol is.

Personalisatie maakt het verschil

Een gepersonaliseerd gin mini flesje is meer dan alleen een leuk cadeau; het is een attent en uniek gebaar dat laat zien dat je om de ontvanger geeft en aandacht hebt besteed aan de details. Maak je cadeau echt persoonlijk door het etiket aan te passen met een naam, een datum of een speciale boodschap. Je kunt er zelfs voor kiezen om een mat zwart flesje te gebruiken voor een extra luxe uitstraling. Met een gepersonaliseerd gin mini flesje laat je zien dat je moeite hebt gedaan om iets speciaals te creëren voor de ontvanger.

Aperitiefproevertje

Stel dat je bezoek hebt en je wil een speciale aperitief organiseren. Zet dan bij elke zitplaats gepersonaliseerde miniflesjes drank naast het glas. Bij voorkeur gin, dat is een gesmaakt aperitief. Vervolgens serveer je een frisse tonic en voilà, ieder kan zelf een naar wens afgeregeld aperitief mixen. De mini gin flesjes zullen zowel gerenommeerde ginthousiasten als vrienden die voor het eerst gin proeven charmeren.

Kleine flesjes ter ere van kleine mensjes​

Gepersonaliseerde miniflesjes drank zijn de laatste jaren een populair alternatief voor doopsuiker. Begrijpelijk, want het is als het ware geboortekaartje en geboortedrankje in één: je zet een foto, de gegevens en de pamperrekening/geboortelijst mee op het etiket. Conceptueel klopt het plaatje helemaal: kleine flesjes ter ere van kleine mensjes. Een stoere kruidige gin voor een jongen, een lieflijke florale gin voor een meisje?

Drankje-wel!

Handig voor wie een grotere groep in de bloemetjes wil zetten zijn kleine flesjes drank als bedankje. Gepersonaliseerde miniflesjes drank uitdelen aan vrijwilligers, medewerkers, zakenrelaties of een personeelsteam is gegarandeerd een gesmaakte attentie. Zoniet voor henzelf, dan zeker voor iemand uit hun sociale kring. Door naast de nauwkeurige bedanking het logo in het etiket te verwerken, maak je meteen reclame of vergroot je de visibiliteit.

Vanaf 16 gepersonaliseerde miniflesjes drank

Het minimumaantal van 16 gepersonaliseerde miniflesjes drank is eerder een voordeel dan een nadeel. Er zijn vast wel 16 mensen die je er een klein pleziertje mee cadeau kan doen. Sterk drank blijft lange tijd goed, dus bewaar ze gerust totdat de juiste gelegenheid zich aandient. In het onwaarschijnlijke geval dat de mini gin flesjes tegen vallen, zit de persoon in kwestie ten minste niet met een volledige fles opgescheept.

Miniformaat maxikwaliteit

Ze mogen dan wel schattig zijn, de gepersonaliseerde miniflesjes drank bevatten maximale kwaliteit. Daar zorgen de artisanale stokers voor, die unieke recepten uit hun distilleerketels trokken. In die kleine flesjes drank als bedankje schuilt net zoveel passie voor het ambacht als dankbaarheid die jij ermee wil overbrengen.

Eenvoudig en snel bestellen bij makeyour.com

Het bestellen van gepersonaliseerde gin mini flesjes bij makeyour.com is eenvoudig en snel. Kies je favoriete gin, voeg je persoonlijke boodschap of ontwerp toe en wij zorgen voor de rest. We zorgen voor een snelle en veilige levering, zodat je cadeau op tijd aankomt voor de speciale gelegenheid.

Kies voor gepersonaliseerde gin mini flesjes van makeyour.com en geef een uniek, stijlvol en gedenkwaardig cadeau dat perfect is voor het vieren van speciale momenten en het creëren van blijvende herinneringen. Met onze premium kwaliteit gin, uitstekende personalisatiemogelijkheden en snelle levering, zal jouw geschenk zeker een blijvende indruk maken.