MichelStien Eric Whisky

Gepersonaliseerde Whisky Magnum

Vanaf €99,95
Super Grote Fles: 1500ml
Blended Scotch of Single Malt?
Luxe gepersonaliseerde labels
Meer info over de kwaliteit
Gekozen met DE whiskyman van Gent
Blended Scotch of Single malt
Grote fles die echt Indruk maakt

Op zoek naar een indrukwekkend cadeau? Denk eens aan een grote magnum fles gepersonaliseerde whisky! Bij ons kun je jouw eigen smaak selecteren en het label personaliseren met een speciale tekst of foto. Zo creëer je een unieke whisky die perfect aansluit bij de smaakvoorkeuren van de ontvanger. Of het nu voor een verjaardag, jubileum of een andere bijzondere gelegenheid is, gepersonaliseerde whisky is een fantastisch cadeau-idee dat zeker in de smaak zal vallen. Bestel vandaag nog en verras jouw dierbaren met een persoonlijke whisky die ze niet snel zullen vergeten!

Inhoud: 1500 ml
Verwachte levering op 25 juni

Thuis Levering

Afhalen in een postpunt

Afhaling bij makeyour.com (Gent)

Jouw fles gemaakt in 3 simpele stappen

01

Kies je drank

a9655d4ff1a31b597f64042cdbafb151
02

Kies je Fles

e21772351ef307cdd47a6f10fe6b39cc
03

Personaliseer

labels

Enkel Premium Smaken

Al onze dranken zijn van de hoogste kwaliteit en worden gemaakt in samenwerking met artisanale stokers.

Premium Scotch Whisky

Premium Scotch Whisky

Een zachte blended scotch whisky. Een fruitige blend bestaat uit meerdere uitgekozen uniek Whiskys. Een whisky met een complexe neus, gebalanceerde smaak en lange afdronk, die zowel de kenner als amateur zal plezieren.

Gepersonaliseerde dranken van de hoogste kwaliteit

Eigen recepten van Gins & Wodka
Onze dranken worden geserveerd in sterrenrestaurants
Gemaakt van pure en natuurlijke botanicals
Ruim assortiment van flessen
Zowel grote flessen als mini flesjes
Reviews: 4,7/5

We staan garant voor kwaliteit en bieden enkel dranken aan waar we zelf volledig achter staan. Zo zijn onze sterke dranken gemaakt met liefde in samenwerking met artisanale stokerijen. Onze gins en wodka zijn eigen recepten waarbij onze limoncello, whisky en rum afgenomen worden bij lokale en artisanale stokerijen in het buitenland. Veel van onze dranken worden ook geserveerd in bekende sterrenrestaurants. Zo kunnen jullie zeker zijn dat jouw gepersonaliseerde fles van hoge kwaliteit is.

img a.7a0b749
Whisky glas man
hoe wordt gin of wodka gemaakt by make your own spirit hero
Barman serveert cocktails

Maak jouw gepersonaliseerd cadeau extra leuk

Addons2
Verstop een boodschap achter een kraslaag
Voeg een QR code toe met een video of foto boodschap
Artificiële intelligentie: transformeer jouw foto's

Waarom Kiezen Voor Een Grote Fles Gepersonaliseerde Whisky?

De grote fles gepersonaliseerde whisky is het perfecte geschenk voor elke gelegenheid. Met een indrukwekkende inhoud van 1,5 liter trekt deze magnum fles meteen de aandacht en zorgt voor een groots feestmoment. Of het nu voor een verjaardag, jubileum, of Vaderdag is, dit unieke cadeau maakt elke viering speciaal.

Personaliseer Uw Magnum Fles Whisky voor een Uniek Cadeau

Bij ons kunt u het label van de magnum fles whisky volledig naar uw wens ontwerpen. Voeg een persoonlijke boodschap, een speciale datum, of zelfs een foto toe om uw cadeau echt uniek te maken. Deze flexibiliteit maakt onze gepersonaliseerde whisky ideaal voor elk cadeaumoment.

Hoogwaardige Printkwaliteit op Uw Gepersonaliseerde Whisky Magnum

Onze gepersonaliseerde whisky magnum wordt geproduceerd met de hoogste printkwaliteit om ervoor te zorgen dat uw ontwerp er perfect uitziet. Bovendien bieden wij een snelle levering, zodat u uw grote fles op tijd kunt ontvangen, zelfs voor last-minute gelegenheden.

Magnum Fles Gepersonaliseerde Whisky Voor Elke Gelegenheid

De magnum fles gepersonaliseerde whisky is niet alleen een geweldig cadeau vanwege zijn grote formaat, maar ook vanwege de mogelijkheid om het label aan te passen voor elke gelegenheid. Van feestdagen tot bedrijfsfeesten, deze grote fles is een fantastische keuze voor iedereen die van whisky houdt.

Een Blikvanger Op Elk Feest: Grote Fles Gepersonaliseerde Whisky

Met zijn grote formaat en gepersonaliseerde label is de grote fles gepersonaliseerde whisky een echte blikvanger op elk feest. Het is een geschenk dat gegarandeerd indruk maakt en nog lang herinnerd zal worden.

Bestel Vandaag Nog Uw Magnum Fles Gepersonaliseerde Whisky

Wacht niet langer en maak uw volgende cadeaumoment speciaal met een magnum fles gepersonaliseerde whisky. Ontwerp het perfecte label, plaats uw bestelling, en laat ons zorgen voor de rest. Geef een cadeau dat groot, persoonlijk en onvergetelijk is.