Onze 6 Best Selling Relatiegeschenken

e00e9b349127a197120ef1588c669e04
Wout
May, 30, 2023 4 min leestijd
Deel dit artikel:

Een fles geestrijke drank is een perfect relatiegeschenk. Als eindejaarsattentie voor je personeel, om te klinken op een geslaagde samenwerking met een sponsor of zakenpartner of als bedanking voor vrijwilligers. Bedrijven die zo’n drinkbare dankuwel nog oprechter willen maken, personaliseren die volgens allerlei concepten. Ter inspiratie stelden we voor u een top 6 samen met onze best verkochte relatiegeschenken. Zo weet je waarmee andere bedrijven scoren.

711fb857aa9e7b1cbb7c085041716112

6. Een duobox wijn

Wijn is onmisbaar op een feestelijke eettafel en daarom een praktisch relatiegeschenk. Op basis van de verkoopcijfers is het duidelijk dat onze wijnselectie de middelmaat ruimschoots overtreft in kwaliteit. Daarvoor haalden onze zelf gekozen wijnhuizen de druiven in Italië, Frankrijk en Spanje. Bedrijven zijn er zodanig van onder de indruk, dat ze hun relaties er dubbel zoveel van schenken. Te meer omdat het duobox-concept scherper is qua prijs en mooi oogt. Zowel wit, rood, rosé als combinaties zijn mogelijk.

Ontdek de duobox wijn

5. Organische geurkaars

Ja, een geurkaars mag je zeker verrassende aanwezige in de top zes vinden. Alhoewel, kaarslicht blijft toch een traditionele sfeermaker tijdens de donkere eindejaarsperiode. In dat opzicht past het wel als relatiegeschenk voor Kerstmis. Wetende dat de kaarsen een zalig aroma verspreiden terwijl ze branden, mag je zeker zijn van een blij gezicht bij al wie de neus ophaalt voor een stinkende kamer.

De was van onze geurkaarsen is bovendien gemaakt met 100% organische ingrediënten. De gezellige geur waarmee ze de omgeving vullen, is dus puur natuur. Dat is dan weer goed voor het ecovriendelijke imago van je bedrijf. Vandaar dat vele zaakvoerders hun personeelsleden en/of zakenrelaties in vuur en vlam zetten met een eigen kaars.

Ontdek de organische geurkaars

4. Trotse triobox Belgisch bier

België is een bierland en daar speelt menig (internationaal) bedrijf op in. Zeker als je met een uniek recept van lokale brouwerij Van Steenberge kan uitpakken, heb je een relatiegeschenk dat je zaak profileert als trotse vertegenwoordiger van de typische Belgische biercultuur. 

In de triobox kan je zelfs de Belgische vlag verwerken: zwart voor het donkere bier, geel voor het blondje en rood als amberkleurige tripel. Meteen een leuke tip voor het etiketontwerp. Hoe mooi je het uiterlijk ook naar je hand zet, het beste zit vanbinnen. De smaak zet zelfs de kieskeurigste biersnobs aan het watertanden. Of is het schuimbekken?

Ontdek de triobox bier

3. Liefdevolle olijfolie

Nieuw in ons personaliseerbare gamma en nu al in de top drie! Onze Toscaanse leverancier heeft een paar olijfbomen moeten bijplanten om de vraag bij te houden. Zo lekker is hij, deze olijfolie. Vertel jouw zakenrelaties trouwens zeker dat dit geheime salade-ingrediënt de prestigieuze Agriqualità-prijs kreeg. 

Toscaanse olijfboeren krijgen die bekroning alleen als ze hun streekproducten met de authentieke mediterrane finesse produceren. Olijfolie die letterlijk liefde toevoegt aan een gerecht, als dat geen liefdevol relatiegeschenk is!

Ontdek de olijfolie

2. Relatiegeschenk met minimix gin-tonic

Bedrijven met een groot netwerk of uitgebreide personeelsploeg kiezen steevast voor miniflesjes. Een schattig, maar vooral heel lekker relatiegeschenk. Smaak is natuurlijk subjectief. Net daarom is een klein proevertje zo interessant. In het onwaarschijnlijke geval dat de minispirit tegenvalt, zit de relatie in kwestie tenminste niet opgescheept met een volledige fles. 

Doorgaans krijgen we te horen dat de sterke drankjes hoge ogen gooiden. Zeker de gins zijn ware toppers. Wie gin zegt, zegt in dezelfde adem vaak tonic. Alleen is het voor leken lastig in te schatten hoeveel tonic er bij de gin past voor die perfect uitgebalanceerde smaaksensatie. Net daarom is  deze personaliseerbare box set een bestseller. Die bevat de perfecte dosis voor twee glazen gin-tonic. Dat maakt het mixen makkelijker!

Vraag meer info voor dit pakket

1. Koningsduobox gin-tonic

Met zowel plaats twee als één is gin-tonic nog altijd hip & happening. Als bedrijfscadeau is deze duobox de ultieme favoriet. Zowel onze drie gins waaruit je kan kiezen als de bijpassende Fever Tree Mediterranian tonic zijn absolute toppers in hun categorie. Met zo een koningskoppel maakt jouw bedrijf vanzelfsprekend een royale indruk.

Dat laatste is meteen één van de zeven redenen waarom eindejaarsgeschenken een sterk netwerkwapen zijn. Zeiden we daarnet trouwens drie gins? Dat moeten we corrigeren. Bedrijven die de hersencellen van hun personeel gaaf wensen te houden, kunnen een zeer degelijke non-alcoholische gin in hun duobox steken.  

Ontdek de duobox Gin-Tonic

Toch liever een ander gepersonaliseerd relatiegeschenk?

Natuurlijk waren die zes topverkopers slechts een leidraad. Op deze pagina vind je nog heel wat andere kant-en-klare relatiegeschenken, waarvan je het concept helemaal in de bedrijfsstijl kan gieten:

  • Een apéroset met twee flesjes zomerse citrusgin en passende tonic.
  • Een fles in assorti cadeauverpakking.
  • Labels met creatieve slogans of quotes voor als de inspiratie even te ver zit.

Zit de winner daar niet tussen, dan is dat een uitdaging waarmee je onze contactpersoon altijd enthousiast maakt. Contacteer hem gerust voor een voorstel op maat.

Kan interessant zijn voor jou

Waarom kiezen voor makeyour.com?

Met meer dan 100.000 tevreden klanten staan we bekend voor unieke cadeaus voor unieke cadeau momenten

Enkel producten van de hoogste kwaliteit
Haarscherp gedrukte cadeaus
Reviews: 4,7/5
Keuze uit meer dan 50 designs

Bij makeyour.com kan je jouw cadeaus Personaliseren

hero
Keuze uit Dranken, Kaarsen, Woonaccessoires, Verzorgingsartikelen,...
Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen de 1-3 dagen