Relatiegeschenk Samsung

Michel
Michel
May, 30, 2023 4 min leestijd
Deel dit artikel:

Enige tijd geleden kregen we via DADvertising de vraag om voor topmerk Samsung 1050 gepersonaliseerde flessen olijfolie te produceren. Vereerd als we altijd zijn om met zulke gerenommeerde bedrijven te mogen samenwerken, gingen we daar maar wat graag op in. Er waren weliswaar enkele factoren die dat tot een bijzondere uitdaging maakten. Ter illustratie van hoe we snelheid en kwaliteit kunnen combineren, delen we het succesverhaal met trots.

Samsung e1663754415930

Alles uit de kast voor klasseklanten

Factor 1: populariteit van olijfolie boomt

Olijfolie heeft uitzonderlijk geboomd tijdens de voorbije eindejaarsperiode. Uitgerekend dat product droeg de voorkeur van Samsung weg. Begrijpelijk wel. Het is ten eerste een non-alcoholisch geschenk, waarmee bijgevolg elk personeelslid blij is. Iedereen heeft een keuken waarin het mediterraanse goud van pas komt. Ten tweede is het wetenschappelijk bewezen dat olijfolie gezond is. Als derde troef won onze Toscaanse olijfboer de prestigieuze Agriqualità-prijs, wat betekent dat zijn collega’s zelf vinden dat de olijfolie hun regio mag vertegenwoordigen als streekspecialiteit.

Vanwege die grote populariteit, moest onze olijfboer bij wijze van spreken enkele olijfbomen bijplanten. Wetende dat andere klanten geen olijfolie meer zouden kunnen bemachtigen voor het einde van de eindejaarsperiode was het een lastige beslissing, maar omdat we een goede indruk wilden maken, offerden we onze stock op aan Samsung.

Samsung e1663754415930

Factor 2: andere naam op elke fles

Op sommige flessen olijfolie moest de naam van de werknemer voor wie ze bestemd was staan. Anderen bleven naamloos. De Belgische en Nederlandse collega’s hadden een iets ander design, dus ook daar moesten we een onderscheid in maken tijdens de productie. Ons systeem staat zulke hyperpersonalisatie perfect toe, maar de lijst met unieke teksten moet dan wel exact zijn. Vandaar dat onze eerste uitdaging erin bestond de aangeleverde lijst nauwkeurig te controleren, zodat alles op zijn plaats zou vallen. Een detaillistisch maar noodzakelijk werk.

Factor 3: strakke deadline

Vier dagen na de bestelling wilde Samsung zijn 1050 personeelsleden kunnen bedanken voor hun inzet. Dat is zelfs voor ons een hele strakke deadline. Bovendien kregen we de bestelling binnen middenin onze altijd hectische eindejaarsperiode. Dankzij een optimale spreiding van alle andere bestellingen en de hulp van onze vaste ploeg jobstudenten, kreeg onze productiemanager het vlekkeloos voor elkaar.

Er was nog één geheim wapen dat ons in staat stelde de deadline te crushen: onze gloednieuwe volautomatische labellijn. Tot voor kort labelden we grote bestellingen van identieke flessen met een semi-automatische label machine. Daar kwam best veel handwerk bij kijken. De volautomatische labellijn versnelt het tempo significant en deze bestelling was de perfecte test. Die passeerde ze glansrijk: op dag drie stond het palet in de vrachtwagen.

Factor 4: pech onderweg

Er is één aspect van de makeyour.com-ervaring dat we nooit onder controle kunnen krijgen en dat is het transport. Een onverwachts probleem is gewoon onvermijdelijk, zelfs met de beste chauffeur achter het stuur. Helaas geraakten er onderweg enkele flessen heel lichtjes beschadigd omdat er een pallet omviel. Gelukkig waren de personeelsleden in kwestie nog steeds in de wolken, maar bij ons knaagt het dan toch dat enkele flessen niet meer onze gebruikelijke topkwaliteit hadden.

Op basis van de schadesporen, hebben we onderzocht wat de oorzaak was en of we die konden wegnemen. Dat bleek mogelijk door de olijfolie voortaan nog steviger in te pakken , zodanig dat er nog minder wrijving en bewegingsruimte zou optreden. Daardoor is het risico bij toekomstige bestellingen weer verkleind en blijven we streven naar een zo min mogelijke kans op pech onderweg.

Eind goed al goed

Uiteindelijk kregen we alleen maar positieve reacties. De duurzame labelkwaliteit, de strakke look van de flessen, hoe leuk het is om een fles met je eigen naam te krijgen…allemaal zalige complimenten die ons extra motiveren om alles uit de kast te blijven halen voor onze klanten.

Zelf nood aan een klassevol Relatiegeschenk?

Ontdek hoe wij je met veel plezier kunnen verder helpen aan een klassevol en betaalbaar relatiegeschenk op maat.

Kan interessant zijn voor jou

Waarom kiezen voor makeyour.com?

Met meer dan 100.000 tevreden klanten staan we bekend voor unieke cadeaus voor unieke cadeau momenten

Enkel producten van de hoogste kwaliteit
Haarscherp gedrukte cadeaus
Reviews: 4,7/5
Keuze uit meer dan 50 designs

Bij makeyour.com kan je jouw cadeaus Personaliseren

hero
Keuze uit Dranken, Kaarsen, Woonaccessoires, Verzorgingsartikelen,...
Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit
Levering binnen de 1-3 dagen