•  
 • Delivery options:
  • Home Delivery
  • Pick Up Points
  • Pickup Ghent
 •  
 • Delivery options:
  • Home Delivery
  • Pick Up Points
  • Pickup Ghent

How a gift makes Secretary's Day 2022 sensational

April 20 is Secretary’s Day 2023. Make Secretary Day 2023 unforgettable with a gift for the driving force behind your company. Secretaries and assistants are always ready to make their colleagues’ work more enjoyable. In return, a Secretary’s Day gift should give is well-deserved. A personalised top product will ensure that such a gift will mark Secretary Day 2023 in her memory.

Vanaf €34,95
 •  
Vanaf €8,95
 •  
Vanaf €14,95
 •  
Vanaf €15,95
 •  
Vanaf €11,95
 •  

Why choose makeyour.com?

 

We are proud of our reviews

Google Reviews 4,7/5
4.7/5

If you have a thousand and one ideas, design your gift from scratch.

If you don't know where to start, we will help you with our ready-made designs.

Only products of the
highest quality

Memorabel cadeau Secretaressedag 2022

Hoe een gepersonaliseerd cadeau Secretaressedag 2022 dan wel zo memorabel maakt? De persoonlijke bedanking namens het volledige bedrijf, eventueel met foto, houdt de gelukkige secretaresse sowieso bij. Zelfs als de fles leeg of de kaars opgebrand is. Elke slok die ze neemt of iedere keer de kaars brandt, herinnert haar aan het respect dat de collega’s voor haar werk hebben.

Een topdelicatesse voor een topsecretaresse

Zo verrassend als het cadeau Secretaressedag 2022 invult, zo verrukkelijk is de vulling die in de gepersonaliseerde ode zit. Iemand die je alles kan vragen verdient het beste. De kwaliteit van zowel de superieure gepersonaliseerde drank als de handgemaakte biologische geurkaarsen scheert hoge toppen. Jouw Secretaressedag cadeau ziet er dus niet alleen geweldig uit, het beste zit vanbinnen!

Gouden tips voor een cadeau voor Secretaressedag

Via de personaliseertool een cadeau Secretaressedag 2022 laten slagen is één ding. Maar waarmee leg je jouw assistent het warmst in de watten? Deze gouden cadeautips scoren goed op dag van de secretaresse:

Cava di secretaria

Met één cadeau Secretaressedag 2022 net zo bruisend maken dan de werklust van de secretaresse zelf, kan door haar een gepersonaliseerde fles cava te overhandigen. De sprankelwijn is een Spaanse specialiteit die ons wijnhuis geheel volgens de authentieke traditie soigneert. Een hele eer dus om op zo’n fles kwaliteitscava met passend compliment te krijgen op Secretaressedag.

Geprezen olijfolie

Op welke manier zet een cadeau Secretaressedag 2022 beter in het teken van het onvolprezen organisatietalent van het bedrijf dan haar een delicatesse te geven dat zelf ook een prijs heeft gewonnen? Onze personaliseerbare olijfolie kreeg van de landbouwvereniging in Toscanië een prijs als streekspecialiteit. Als zo’n prijswinnend cadeau Secretaressedag 2022 niet op smaakt brengt, wat dan wel?

Een sfeerbrenger voor de sfeerbrenger

Dat een cadeau Secretaressedag 2022 op sfeer kan brengen, maakt dat cadeau alleen maar passender. Veelal zijn secretaresses assertieve en sociale persoonlijkheden, die naast hun bereidwillige assistentie de sfeer op de werkvloer verbeteren. Precies wat een 100% organische geurkaars ook doet. Meteen heb je inspiratie welke bedanking je op het Secretaressedag cadeau kan zetten. Zo creëert ze een aangename omgeving, zelfs wanneer ze afwezig is.

Zo perfectioneert jouw cadeau Secretaressedag 2022:

Opdat jouw cadeau Secretaressedag 2022 volwaardig in het teken zet van de regelaars van het bedrijf, zijn slechts zes acties vereist. Via de tool van makeyour.com is dat zelfs leuk, eenvoudig en met een indrukwekkend resultaat:
 1. Kies het product
 2. Selecteer de smaak of het aroma die het cadeau secretaresse proof maakt
 3. Bepaal de fles of het formaat
 4. Personaliseer een basisontwerp of upload jouw eigen creatie (zet het bedrijfslogo erbij)
 5. Rond de bestelling af
 6. Maak met het cadeau Secretaressedag 2022 onvergetelijk
Onze snelle levertijden zijn legendarisch. Dreigt jouw cadeau Secretaressedag 2022 te missen, wees dan gerust dat al wat je voor 9u ‘s ochtends bestelt, daags nadien nog aankomt. Begrijp wel dat er tijdens een transport altijd vertraging mogelijk is en dat we in het weekend de productie stil leggen.

Oorsprong van Secretaressedag

De gewoonte om met een cadeau Secretaressedag 2022 te vieren dateert uit het Amerika van 1952. In die tijd was er een groot tekort aan administratief personeel. Daarom vroeg een dictafoonbedrijf – destijds een onmisbaar secretaressegereedschap – aan een reclamebureau hoe zij de job meer uitstraling en prestige konden geven. Dat werd een volledige Secretaresseweek en de eerste Secretaressedag was de woensdag van die week. Op die dag bedankten de managers hun secretaresses met een attentie overlaadden hen met complimenten over het waardevolle werk dat ze het voorbije jaar hadden verricht. Sindsdien begon men in Amerika op elke woensdag van de laatste volle week van april Secretaressedag te vieren. Tegenwoordig staan alle administratieve professionals zelfs mee in de schijnwerpers die dag. Wil je met een cadeau Secretaressedag 2022 dus écht volgens Amerikaanse gewoonte opluisteren, dan zou dat er eigenlijk één moeten zijn voor elke administratieve collega. Onze miniflesjes zijn daar ideaal voor.